Kristijan Sinković uvijek mi je bio prvi izbor pri odabiru suradnika u mom području djelatnosti (ne samo zbog toga što je iskreni prijatelj s kojim sam dijelio studentske klupe na Muzičkoj akademiji u Zagrebu). Naime, na projektima koje smo zajedno radili pokazao je veliki entuzijazam, ozbiljnost i snalažljivost. Prilikom snimanja promotivnih materijala mog benda kompletnu audio produkciju povjerio sam upravo njemu, a na stvaranju glazbe za više kazališnih predstava ponudio je moderna rješenja i alate za “puštanje” samih zvučnih efekata u realnom vremenu kojih bi se posramile i puno veće i ozbiljnije kazališne glazbene produkcije.

Danijel Vučić, mag. mus. – La La music & events

Kiki i ja znamo se godinama. Surađivali smo u raznim kombinacijama na live koncertima, studijskim snimanjima i kao voditelji glazbenih tečajeva. Za mene je jedan od najpouzdanijih ljudi koje znam u glazbi. S njim je ugodno i lako komunicirati, marljiv je, predan i perfekcionist!

Tomo Presečki – studijski glazbenik

Kao profesionalan glazbenik Kristijan Sinković je već do sad, a u amaterizmu svoga okruženja ostavio veliki trag i primjer je mladim, amaterskim glazbenicima. Preporučam radno okruženje gdje će se ovaj mladi, ambiciozni, i perspektivni glazbenik nadalje razvijati i doprinositi glazbi, amaterizmu, umjetnosti i široj društvenoj zajednici.

Ivan Kšenek – dirigent PO Špičkovina & PO Kumrovec

Kristijan Sinković je radio u Glazbenoj školi Pregrada kao nastavnik solfeggia, teorije glazbe, zbora i klavira. Pokazao se kao vrlo marljiv i odgovoran radnik, te izuzetan nastavnik, koji je prilagodivši se učenicima, uspio prenijeti znanje i očekivani nastavni plan i program. Svakako preporučam Kristijana Sinkovića za radno mjesto gdje će se moći do kraja profesionalno razviti i prenijeti znanje drugima.

Petra Tokić – ravnateljica GŠ Pregrada
Go top
Translate »